ROLSTOELPENDEL ROLSTOEL PENDEL

rolstoelpendel

Aanbod en voorraad Rolstoelpendel Rolstoel pendel

pendel wit

Beschrijving  Rolstoel Pendel Huka in nieuwstaat
Kleur Creme, Nieuwe banden achter, Accu's 90 Ah, Hand Gas Rechts en uitgebreide service beurt gehad door specialist.
Deze rolstoelscooter heeft 2 accu's van 90 Ah.
Prijs Euro 3650,- inclusief 3 maanden garantie.
De nieuwprijs ligt tussen de Euro 11.000 en 12.000.

Technische gegevens:
Chassis stalen buisconstructie
Carrosserie geheel uit kunststof
Magneet motor
2 x 90 Ah onderhoudsvrije accu's
Maximale snelheid 25 km/uur
Telescopische vering voor
Luchtvering achter
Trommelrem voor
Hydraulische remmen achter
Snelheid maximaal 25 km/uur
Gewicht 160 kg
Maximaal laadvermogen 125 kg
Algemeen:
Met de elektrische scooter Pendel kun je zelfstandig reizen met je rolstoel. Je rijdt de rolstoel in de scooter zonder hulp van anderen en je blijft gewoon in de stoel zitten. Een inspannende transfer is dus niet nodig. Vervolgens breng je de rolstoel omhoog met de lift en ben je klaar om weg te rijden. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius tot 60 kilometer, kom je snel waar je moet zijn. Dat maakt de Pendel tot het beste alternatief voor de fiets, de auto of vervoer met de taxi. Door de elektrische aandrijving is de scooter stil, emissievrij en goedkoop in gebruik. En dan is ie nog leuk om in te rijden ook. Bij een gemotoriseerd voertuig zijn het rijcomfort en de veiligheid de belangrijkste aspecten. Het rijcomfort is iets wat je echt zelf moet beleven tijdens een proefrit. Zoals de luchtvering op de achterassen die zorgt dat je soepel over de weg gaat. De veiligheid is op alle onderdelen getoetst en goedgekeurd. Zo heeft de scooter een sterke en betrouwbare motor, een korte remweg en een grote, heldere koplamp. Hij voldoet aan alle strenge Europese veiligheidseisen en is zowel als voertuig als medisch hulpmiddel goedgekeurd. Elke bestuurder is uniek Natuurlijk kun je uit allerlei accessoires kiezen om de Pendel af te maken naar jouw smaak. .

pendel rood
Beschrijving  Rolstoel Pendel FD Huka in nieuwstaat 2009
Kleur Rood nieuw gespoten, Nieuwe banden, Nieuwe Accu's 105 Ah, Hand Gas Links

Heeft net een uitgebreide service beurt gehad door specialist.
Deze rolstoelscooter heeft de 2 nieuwe Move accu's van 105 Ah.

Prijs Euro 4350,-  inclusief 3 maanden garantie. De nieuwprijs ligt tussen de Euro 11.000 en 12.000.
Technische gegevens:
Chassis stalen buisconstructie
Carrosserie geheel uit kunststof
Voorwielaandrijving
Magneet motor
2x 105 Ah onderhoudsvrije accu's
Maximale snelheid 25 km/uur
Telescopische vering voor
Luchtvering achter
Trommelrem voor
Hydraulische remmen achter
Snelheid maximaal 25 km/uur
Gewicht 160 kg
Maximaal laadvermogen 125 kg
Algemeen:
Met de elektrische scooter Pendel kun je zelfstandig reizen met je rolstoel. Je rijdt de rolstoel in de scooter zonder hulp van anderen en je blijft gewoon in de stoel zitten. Een inspannende transfer is dus niet nodig. Vervolgens breng je de rolstoel omhoog met de lift en ben je klaar om weg te rijden. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius tot 60 kilometer, kom je snel waar je moet zijn. Dat maakt de Pendel tot het beste alternatief voor de fiets, de auto of vervoer met de taxi. Door de elektrische aandrijving is de scooter stil, emissievrij en goedkoop in gebruik. En dan is ie nog leuk om in te rijden ook. Bij een gemotoriseerd voertuig zijn het rijcomfort en de veiligheid de belangrijkste aspecten. Het rijcomfort is iets wat je echt zelf moet beleven tijdens een proefrit. Zoals de luchtvering op de achterassen die zorgt dat je soepel over de weg gaat. De veiligheid is op alle onderdelen getoetst en goedgekeurd. Zo heeft de scooter een sterke en betrouwbare motor, een korte remweg en een grote, heldere koplamp. Hij voldoet aan alle strenge Europese veiligheidseisen en is zowel als voertuig als medisch hulpmiddel goedgekeurd. Elke bestuurder is uniek Natuurlijk kun je uit allerlei accessoires kiezen om de Pendel af te maken naar jouw smaak.

pendel creme/wit

Beschrijving
Rolstoel Pendel FD Huka in nieuw staat
Deze Pendel is extra breed in rij breedte 80 cm normaal 72 cm
Kleur Crème nieuw gespoten
Nieuwe banden, Nieuwe Accu's 105 ah, Hand Gas Links omzetten mogelijk tegen meerprijs
Heeft net een uitgebreide service beurt gehad door specialist
Nieuwe accu's  Nieuwe banden  Nieuwe wiellagers  Nieuwe Remschoenen
Deze rolstoelscooter heeft de 2 nieuwe Move accu's van 105 Ah.
Prijs Euro 4550,- inclusief 3 maanden garantie. De nieuwprijs ligt tussen de Euro 11.000 en 12.000.
Technische gegevens:
· Chassis stalen buisconstructie
· Carrosserie geheel uit kunststof
· Voorwielaandrijving
· Magneet motor
· 2 x 105 Ah onderhoudsvrije accu's
· Maximale snelheid 25 km/uur
· Telescopische vering voor
· Luchtvering achter
· Trommelrem voor
· Hydraulische remmen achter
· Snelheid maximaal 25 km/uur
· Gewicht 160 kg
· Maximaal laadvermogen 125 kg

Met de elektrische scooter Pendel kun je zelfstandig reizen met je rolstoel. Je rijdt de rolstoel in de scooter zonder hulp van anderen en je blijft gewoon in de stoel zitten. Een inspannende transfer is dus niet nodig. Vervolgens breng je de rolstoel omhoog met de lift en ben je klaar om weg te rijden. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius tot 60 kilometer, kom je snel waar je moet zijn. Dat maakt de Pendel tot het beste alternatief voor de fiets, de auto of vervoer met de taxi. Door de elektrische aandrijving is de scooter stil, emissievrij en goedkoop in gebruik. En dan is ie nog leuk om in te rijden ook. Bij een gemotoriseerd voertuig zijn het rijcomfort en de veiligheid de belangrijkste aspecten. Het rijcomfort is iets wat je echt zelf moet beleven tijdens een proefrit. Zoals de luchtvering op de achterassen die zorgt dat je soepel over de weg gaat De veiligheid is op alle onderdelen getoetst en goedgekeurd. Zo heeft de scooter een sterke en betrouwbare motor, een korte remweg en een grote, heldere koplamp. Hij voldoet aan alle strenge Europese veiligheidseisen en is zowel als voertuig als medisch hulpmiddel goedgekeurd Elke bestuurder is uniek.

pendel zwart
Beschrijving
Rolstoel Pendel FD Huka in nieuw staat  Kleur Zwart nieuw gespoten  Nieuwe banden
Nieuwe Accu's 105 ah  Hand Gas Rechts
Heeft net een uitgebreide service beurt gehad door specialist
Nieuwe accu's  Nieuwe banden  Nieuwe wiellagers  Nieuwe kettingwiel  Nieuwe Parkeerrem
Nieuwe Remkabels  Nieuwe Remschoenen
Deze rolstoelscooter heeft de 2 nieuwe Move accu's van 105 Ah.
Prijs Euro 4550,-  inclusief 3 maanden garantie. De nieuwprijs ligt tussen de Euro 11.000 en 12.000.
Technische gegevens:
· Chassis stalen buisconstructie
· Carrosserie geheel uit kunststof
· Voorwielaandrijving
· Magneet motor
· 2x 105 Ah onderhoudsvrije accu's
· Maximale snelheid 25 km/uur
· Telescopische vering voor
· Luchtvering achter
· Trommelrem voor
· Hydraulische remmen achter
· Snelheid maximaal 25 km/uur
· Gewicht 160 kg
· Maximaal laadvermogen 125 kg
Algemeen:
Met de elektrische scooter Pendel kun je zelfstandig reizen met je rolstoel. Je rijdt de rolstoel in de scooter zonder hulp van anderen en je blijft gewoon in de stoel zitten. Een inspannende transfer is dus niet nodig. Vervolgens breng je de rolstoel omhoog met de lift en ben je klaar om weg te rijden. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius tot 60 kilometer, kom je snel waar je moet zijn. Dat maakt de Pendel tot het beste alternatief voor de fiets, de auto of vervoer met de taxi. Door de elektrische aandrijving is de scooter stil, emissievrij en goedkoop in gebruik. En dan is ie nog leuk om in te rijden ook. Bij een gemotoriseerd voertuig zijn het rijcomfort en de veiligheid de belangrijkste aspecten. Het rijcomfort is iets wat je echt zelf moet beleven tijdens een proefrit. Zoals de luchtvering op de achterassen die zorgt dat je soepel over de weg gaat. De veiligheid is op alle onderdelen getoetst en goedgekeurd. Zo heeft de scooter een sterke en betrouwbare motor, een korte remweg en een grote, heldere koplamp. Hij voldoet aan alle strenge Europese veiligheidseisen en is zowel als voertuig als medisch hulpmiddel goedgekeurd. Elke bestuurder is uniek.

 
Als rolstoel gebruiker op grote afstanden en snel mobiel onafhankelijk zijn veilig en comfortabel. Onze gebruikte rolstoelpendel, rolstoel pendel, rolstoel scooter... Uw oplossing. 053-4363600
Wij verkopen / verhuren scootmobiel, rolstoel (ook de zinger en joyrider) en driewiel fietsen. Groot assortiment  rollator ook lichtgewicht en opvouwbaar.

 

Bekijk de rolstoelscooter video's en overtuig u van het gemak. De rolstoel pendel is van degelijk Nederlands fabricaat voor jarenlang gemak en vrijheid. Wij hebben een eigen service werkplaats voor onderhoud.

 

       

TEL. 0534363600

 

brio scootmobiel

© 2019 www.rolstoelpendel.nl privacy